NuGet - Install Command bug?

Jul 29, 2011 at 12:12 PM

Hi All,

If your package contains a "Packages" directory (which is packed by the pack command) the console application install command leave out it  !

Attila.

 

Jul 29, 2011 at 3:52 PM
Nuget.exe does not look for a packages folder. It uses the current directory. If you navigate into the packages folder and run it, it will work.

Or your can specify the output directory as a switch.

This is, I believe, by design. Would you rather see it work differently?
____
Rob
"Be passionate in all you do"

http://devlicio.us/blogs/rob_reynolds
http://ferventcoder.com
http://twitter.com/ferventcoder
Aug 1, 2011 at 2:37 PM

Dear Rob,

You misunderstand me I want not to set the "output directory" in this situation I just want to install my package which has a "Packages" subfolder with items for it.

All other subfolders (eg. "Bin" "Content" "Scripts" "Views") with their items extracted and installed correctly, but the "Packages" subfolder and its items leaved out (do not extracted and do not installed).

However the downloaded "'id'.'version'.nupkg" file containing the "Packages" subfolder with its items and I can extarct it with 7Zip or other archiver tools.

Attila.

Aug 1, 2011 at 2:49 PM
I understand now. Not sure what is going on there...
____
Rob
"Be passionate in all you do"

http://devlicio.us/blogs/rob_reynolds
http://ferventcoder.com
http://twitter.com/ferventcoder
Developer
Aug 1, 2011 at 4:07 PM

Do you have steps to reproduce your issue?